MEISTÄ

Täydellinen kumppani seuraavaan projektiisi

JP työnvuokraus - joustavaanopeaahelppoa palvelua

JP työnvuokraus auttaa kiireisiä HR-vastaavia ja rekrytoijia vuokraamaan laadukasta työvoimaa nopeasti. Voit arvioida työntekijöidemme laatua ja saat vapauden päättää pitkäaikaisesta palkkauksesta myöhemmin.

Nykyään laadukkaan työvoiman löytäminen voi olla haastavaa, mutta autamme sinua ratkaisemaan tämän haasteen, sillä meillä on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkäästä rekrytoinnista eri rooleihin, johtamisesta, sekä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta.

Jos olet kyllästynyt hyvän työvoiman metsästykseen, ja haluat keskittyä ihmisten ja työnantajabrändin johtamiseen, sekä muiden eri avainroolien täyttämiseen, voimme varmasti auttaa sinua.

Olemme henkilöstöhallinnon ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita:

  • HR MBA 
  • Yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja yrittäjyydestä. 
  • Historia kasvun menestyksekkäästä rakentamisesta sekä paikallisesti että kansainvälisissä yrityksissä.
  • Kokemusta useilta toimialoilta.
  • Pitkä kansainvälinen johtamis- ja rekrytointi kokemus. Yhdistämme kansainväliset ihmiset ja osaamisen oikeisiin tehtäviin luoden menestystä.

Kun haluat motivoitunutta, ammattitaitoista työvoimaa nopeasti, varmistaa työn laadun, ja lykätä pidempiaikaisen palkkauksen päätöstä myöhemmälle, me voimme auttaa sinua saamaan osaavat ihmiset ja tekemään työt aikataulussa.

Voimme takuulla auttaa sinua löytämään laadukasta työvoimaa, jotta voit keskittyä ihmisten johtamiseen ja kasvuun, työnantajabrändin luomiseen ja saat enemmän aikaa muiden avoimien avainroolien täyttämiseen!

MISSIOMME

Missiomme on tarjota joustavaa palvelua ja työvoimaa kaikille toimialoille, liiketoiminta tavoitteiden saavuttamiseksi.

VISIOMME

Visiomme on olla johtava, joustava ja nopea vuokratyövoiman toimittaja Suomessa.

MIKSI ME

Meillä on yli 20 vuoden kokemus useilta toimialoilta, henkilöstöhallinnosta, rekrytoinneista, johtamisesta sekä paikallisten että kansainvälisten yritysten kehittämisestä.
English English Finnish Finnish