TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Päivitetty viimeksi 4.4.2022

Kiitos, että valitsit olla osa JP työnvuokraus Oy yhteisöämme, joka harjoittaa liiketoimintaa nimellä JP työnvuokraus (” JP työnvuokraus ,” ” me ” , tai ” meidän ” ). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuksiasi tietosuojaan liittyen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstä tai henkilötietoihisi liittyvistä käytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@jptyot.fi.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka saatamme käyttää tietojasi, jos:

Vierailet verkkosivuillamme osoitteessa https://www.jptyot.fi

Otat meihin yhteyttä muilla tavoilla – mukaan lukien työpaikkakyselyt, yritykseen liittyvät tiedustelut, markkinointi tai tapahtumat.

Jos tässä tietosuojakäytännössä viitataan:

Verkkosivustoon ” viittaa se mihin tahansa verkkosivustoomme, joka viittaa tähän käytäntöön tai linkittää siihen.

Palvelut ” tarkoittaa verkkosivustomme käyttöä ja muihin siihen liittyvien palveluiden käyttöä, mukaan lukien palkkaaminen, työn vuokraus, rekrytointi, markkinointi tai tapahtumat.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on selittää sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Jos tässä tietosuojakäytännössä on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta palveluidemme käyttö välittömästi. Ja jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä privacy@jptyot.fi

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämiemme tietojen kanssa.

JP TYÖNVUOKRAUS WWW-SIVUJEN KÄYTTÄJILLE, TYÖNHAKIJOILLE, TYÖNTEKIJÖILLE JA YRITYSASIAKKAILLE (osat 1-14)

JP TYÖNVUOKRAUS OY:N POSTIN JA SANOMALEHTI JAKELU PALVELUJEN VASTAANOTTAJIEN ALIHANKINTAAN (osa 15)

SISÄLLYSLUETTELO:

Sisällysluettelo

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Henkilötiedot, jotka annat meille

Lyhyesti:  Keräämme henkilötietoja, joita sinä tai mikä tahansa yritys tai organisaatio meille toimittaa.

Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun ilmaiset kiinnostuksesi saada tietoja meistä tai palveluistamme verkkosivustolla toimien tai muuten ottaessasi meihin yhteyttä.

Työnhakija- ja asiakasrekisterit käsittelevät työnhakijan tietoja sekä yhteydenpitoa että Palvelun tarjoamista varten. Palvelun tuottamiseen kuuluu verkkosivujen toiminta, liiketoiminnan kehittäminen ja analysointi, markkinointi ja viestintä työnhakijan ja asiakkaan yhdistämiseksi, työnhakijan osaamista koskevien tietojen välittäminen yritysasiakkaillemme sekä työntekijöiden etsintä. Emme kerää tietoja työnhakijasta muista lähteistä. Keräämämme tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mitä yritysasiakkaamme haluavat tietää työnhakijasta.

Asiakasrekisteri käsittelee yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden ja heidän HR- ja rekrytointi vastuuhenkilöiden tietoja sekä viestintää Palvelun tuottamista varten. Tarvittavat tiedot vaihtelevat tapauskohtaisesti sen mukaan, mitä yrityksesi pitää tarpeellisena raportoida meille Palvelun tarjoamiseksi.

Muilta kiinnostuneilta osapuolilta keräämämme henkilötiedot riippuvat vuorovaikutuksesta kanssamme ja verkkosivustolla, tekemistäsi valinnoista sekä käyttämistäsi Palveluista ja ominaisuuksista. Keräämiämme henkilötietoja voivat olla seuraavat:

Sinun toimittamasi henkilötiedot. 

Työnhakija ja työntekijät : nimi, puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus, tarvittaessa henkilökohtaiset pankkitiedot sekä tiedot koulutuksesta, kursseista ja työkokemuksesta, tehtävänimikkeistä sekä työnhakijan mahdollisessa haastattelussa tiedottamat muut asiat. Kun vierailet verkkosivustolla, käyttämäsi selain, IP-osoitteesi ja joissakin tapauksissa sijaintitiedot voidaan myös tallentaa.

Asiakas : Yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet sekä työpaikkakohtaiset tiedot eli ammatit ja tittelit. Tallennamme yritysasiakkaasta myös muita palvelun tarjoamiseen tarvittavia tietoja. Näitä ovat yrityksen osoite, laskutusosoite, puhelinnumero, yritystunnus, y-tunnus ja toimitusjohtajan nimi. Kun vierailet verkkosivustolla, käyttämäsi selain, IP-osoitteesi ja joissakin tapauksissa sijaintitietosi tallennetaan.

Kaikkien meille antamiesi henkilötietojen on oltava oikeita, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista tällaisiin henkilötietoihin liittyvistä muutoksista.

Tiedot joita kerätään automaattisesti

Lyhyesti:  Jotkin tiedot – kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja/tai selaimesi ja päätelaitteen ominaisuudet – kerätään automaattisesti, kun vierailet verkkosivustollamme .

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, kun vierailet, käytät tai navigoit verkkosivustolla. Nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi (kuten nimeäsi tai yhteystietojasi), mutta ne voivat sisältää tietoja laitteesta ja käytöstä, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimen, maan, sijainnin , tiedot siitä, miten ja milloin käytät verkkosivustoamme sekä muita teknisiä tietoja. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti verkkosivustomme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseen sekä sisäiseen analytiikka- ja raportointi tarkoituksiin.

Kuten monet yritykset, myös me keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saat lisätietoja tästä evästekäytännöstämme: JP Evästekäytäntö

Keräämämme tiedot sisältävät:

  • Loki- ja käyttötiedot. Loki- ja käyttötiedot ovat palveluun liittyviä diagnostiikka-, käyttö- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme keräävät automaattisesti, kun käytät verkkosivustoamme ja jotka tallennamme lokitiedostoihin. Riippuen siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa kanssamme, nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, päätelaitetietojasi, selaimesi tyypin ja asetuksia sekä tietoja toiminnastasi verkkosivustolla (kuten käyttöön liittyvät päivämäärä-/aikaleimat, katsotut sivut ja tiedostot, haut ja muut suorittamasi toiminnot, kuten käyttämäsi ominaisuudet, laitteen tapahtumatiedot (kuten järjestelmän toiminta, virheraportit (joskus kutsutaan kaatumistiedoksi) ja laitteistoasetukset).
  • Laitteen tiedot. Keräämme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneestasi, puhelimestasi, tabletistasi tai muista laitteista, joita käytät verkkosivustolle pääsyyn. Käytetystä laitteesta riippuen nämä laitetiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai välityspalvelimesi), laitteen ja sovelluksen tunnusnumerot, sijainti, selaintyyppi, laitteistomalli, Internet-palveluntarjoaja ja/tai matkapuhelinoperaattori, käyttöjärjestelmä ja järjestelmä kokoonpanotiedot.
  • Sijaintitiedot. Keräämme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteesi sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai epätarkkoja. Keräämämme tiedon määrä riippuu käytetyn päätelaitteen tyypistä ja asetuksista, joita käytät verkkosivustolle pääsyyn. Saatamme esimerkiksi käyttää GPS:ää ja muita tekniikoita kerätäksemme geopaikannustietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kieltäytyä näiden tietojen keräämisestä joko kieltämällä pääsyn tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksen käytöstä laitteestasi. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kieltäytyä käytöstä, et ehkä voi käyttää tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.

Muista lähteistä kerätyt tiedot

Lyhyesti:  Saatamme kerätä rajoitettuja tietoja julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneilta, asiakkailtamme ja muista ulkopuolisista lähteistä.

Parantaaksemme kykyämme tarjota sinulle relevanttia markkinointia, tarjouksia ja palveluita ja päivittääksemme tietojamme saatamme saada sinusta tietoja muista lähteistä, kuten julkisista tietokannoista, markkinointikumppaneilta, sidosryhmiltä, tiedontarjoajilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta. Nämä tiedot sisältävät postiosoitteet, työnimikkeet, sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot, aikomus tiedot (tai käyttäjän käyttäytymis dataa), IP-osoitteet, sosiaalisen median profiilit, sosiaalisen median URL-osoitteet ja räätälöidyt profiilit kohdennettua mainontaa ja tapahtuma promootiota varten.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti:  Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat oikeutettuihin liiketoimintaetuihin, kanssasi tekemämme sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja/tai suostumukseesi.

Käytämme verkkosivustomme kautta kerättyjä henkilötietoja useisiin alla kuvattuihin liiketoimintatarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin oikeutettujen liiketoimitnaetujemme perusteella, tehdäksemme kanssasi sopimuksen tai suorittaaksemme sen suostumuksellasi ja/tai noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteitamme. Ilmoitamme jokaisen alla luetellun tarkoituksen yhteydessä tarkat käsittelyperusteet, joihin luotamme.

Käytämme keräämiämme tai vastaanottamiamme tietoja:

  • Suositusten ja referenssien julkaisemiseen. Julkaisemme verkkosivustollamme suosituksia ja referenssejä, jotka voivat sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja. Ennen kuin julkaisemme suosittelun, hankimme suostumuksesi nimesi ja suosittelun sisällön käyttämiseen. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@jptyot.fi ja muista mainita nimesi, suosittelun sijaintisi ja yhteystietosi.
  • Pyytääksemme palautetta. Saatamme käyttää tietojasi palautteen pyytämiseen ja yhteydenottoon liittyen verkkosivustomme tai palveluidemme käyttöön
  • Työntekijä-, työnhakija- ja asiakasrekisterien hallinta. Käytämme tietojasi rekisterien hallintaan, palveluidemme tarjoamiseen ja rekisterien pitämiseen toimintakunnossa.
  • Hallinnollisten tietojen lähettämiseen sinulle. Voimme käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme ja/tai tietoja käyttöehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Palvelujemme suojaamiseksi. Saatamme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme pitää verkkosivustomme turvassa (esimerkiksi petosten valvontaan ja ehkäisyyn).
  • Ehtojen, ehtojemme ja käytäntöjemme toimeenpanemiseksi liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, lakien ja säädösten vaatimusten noudattamiseksi tai sopimukseemme liittyen.
  • Vastataksemme laillisiin pyyntöihin ja vahinkojen ehkäisemiseksi. Jos saamme haasteen tai muun laillisen pyynnön, saatamme joutua tarkastamaan hallussamme olevat tiedot päättääksemme, kuinka vastata.
  • Toimittaaksemme ja helpottaaksemme palvelujen toimittamista käyttäjälle. Saatamme käyttää tietojasi tarjotaksemme sinulle pyydetyn palvelun.
  • Vastataksemme käyttäjien tiedusteluihin/tuen tarjoamiseen käyttäjille. Saatamme käyttää tietojasi vastataksemme tiedusteluihisi ja ratkaistaksemme mahdolliset ongelmat, joita sinulla saattaa olla Palveluidemme käytössä.
  • Lähettääksemme sinulle markkinointi- ja myynninedistämisviestejä. Me ja/tai kolmannen osapuolen markkinointikumppanimme voimme käyttää meille lähettämiäsi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin, jos tämä on markkinointimieltymystesi mukaista. Keräämme henkilötietojasi esimerkiksi, kun ilmaiset kiinnostuksen saada tietoja meistä tai verkkosivustoltamme, tilaat markkinointiamme tai muuten otat meihin yhteyttä. Voit kieltäytyä markkinointisähköposteistamme milloin tahansa (katso alla oleva kohta ” MITÄ OVAT YKSITYISYYDEN SUOJASI? “).
  • Toimittaaksemme kohdennettua mainontaa sinulle. Saatamme käyttää tietojasi kehittääksemme ja näyttääksemme henkilökohtaista sisältöä ja mainoksia (ja tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa), jotka on räätälöity kiinnostuksesi kohteisiisi ja/tai sijaintiisi ja mitataksemme sen tehokkuutta. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme: JP Evästekäytäntö

Jos käytät Google-, Facebook-, Linkedin- tai Twitter-tiliä, nämä alustat voivat – tilillesi tallennetuista asetuksista riippuen – linkittää verkko- ja sovellus selaushistoriasi henkilökohtaiseen tiliisi ja käyttää henkilökohtaisen tilisi tietoja mainosten personointiin. Löydät tarkempia tietoja tästä aiheesta Googlen yksityisyyslausunnosta , Facebookin tietojen käytön käytännöstä , Linkedinin yksityisyyskäytännöstä ja Twitterin yksityisyyskäytännöstä

  • Muihin liiketoimintatarkoituksiin. Saatamme käyttää tietojasi muihin liiketoimintatarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä verkkosivustomme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen. Saatamme käyttää ja tallentaa näitä tietoja koostetussa ja anonymisoidussa muodossa, jotta niitä ei liitetä yksittäisiin loppukäyttäjiin eivätkä ne sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

JAAMMEKO TIETOSI KENKÄÄN KANSSA?

Lyhyesti:   Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, noudattaaksemme lakeja, tarjotaksemme sinulle palveluita, suojellaksemme oikeuksiasi tai täyttääksemme liiketoimintavelvoitteita.

Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietoja seuraavan oikeusperustan perusteella:

  • Suostumus: Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Lailliset edut: Saatamme käsitellä tietojasi, kun se on kohtuudella välttämätöntä oikeutettujen liiketoimintaetujemme saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen täyttäminen: Jos olemme tehneet kanssasi sopimuksen, voimme käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme ehdot. Esim. työnhakijoiden henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman rekisteröityjen suostumusta. Tiettyjä työn kannalta tarpeellisia henkilötietoja voidaan rekisteröidyn suostumuksella luovuttaa JP työnvuokraus Oy:n asiakasyritykselle, jonka tehtävään työnhakija on ehdokkaana.
  • Liikekumppanit. Voimme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle palveluitamme tai tarjouksiamme.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Voimme paljastaa tietojasi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin sovellettavan lain, viranomaisten pyyntöjen, oikeudellisen menettelyn, oikeuden määräyksen tai oikeusprosessien noudattamiseksi, kuten vastauksena oikeuden määräykseen tai haasteeseen (mukaan lukien viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvontavaatimusten täyttämiseksi).
  • Elintärkeät edut: Saatamme paljastaa tietojasi, jos uskomme sen tarpeelliseksi tutkiaksemme, estääksemme tai ryhtyäksemme toimenpiteisiin koskien mahdollisia käytäntöjemme rikkomuksia, epäiltyjä petoksia, tilanteita, joihin liittyy potentiaalisia uhkia kenen tahansa henkilön turvallisuudelle ja laittomaan toimintaan, tai todisteena oikeudenkäynneissä, joissa olemme mukana.

Tarkemmin sanottuna saatamme joutua käsittelemään tietojasi tai jakamaan henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Liiketoiminnan siirtyessä. Voimme jakaa tai siirtää tietojasi minkä tahansa sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Google Analytics Kartat alustan API:t. Saatamme jakaa tietosi tiettyjen Google Maps Platform -sovellusten (esim. Google Maps API, sijainti API) kanssa. Saat lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä tästä linkistä . Haemme ja tallennamme sijaintisi laitteellesi (välimuistiin). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä tämän asiakirjan lopussa oleviin yhteystietoihin.
  • Myyjät, konsultit ja muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat. Voimme jakaa tietosi kolmansien osapuolien toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluja meille tai puolestamme ja vaativat pääsyn näihin tietoihin tehdäkseen tätä työtä. Esimerkkejä ovat maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimitus, hosting palvelut, asiakaspalvelu ja markkinointi. Saatamme antaa valituille kolmansille osapuolille luvan käyttää verkkosivustolla seurantatekniikkaa, jonka avulla he voivat kerätä tietoja puolestamme siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa ajan mittaan. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seuraamiseen, tietyn sisällön, sivujen tai ominaisuuksien suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan ymmärtämiseen. Ellei tässä ilmoituksessa ole kuvattu, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda tietojasi kolmansien osapuolten kanssa heidän myynninedistämistarkoituksiin. Meillä on sopimukset tietojenkäsittelijöidemme kanssa, jotka on suunniteltu auttamaan henkilötietojesi suojaamisessa. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi tehdä mitään henkilötiedoillasi, ellemme ole ohjeistaneet heitä tekemään niin. He eivät myöskään jaa henkilötietojasi muiden organisaatioiden kanssa kuin me. He sitoutuvat myös suojaamaan puolestamme säilyttämiään tietoja ja säilyttämään niitä ohjeiden mukaan.

KEIDEN KANSSA TIETOJASI JAETAAN?     

Lyhyesti:   Jaamme tietoja vain seuraavien kolmansien osapuolten kanssa.

Jaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraaville kolmansille osapuolille. Jos olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella ja haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä alla olevassa osiossa ” MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA? “.

  • Toimivuuden ja infrastruktuurin optimointi

Google Tag Manager ja Google Optimize

  • Verkko- ja mobiilianalyysi

Google Analytics

  • Palveluntarjoajat – Saatamme joskus jakaa henkilötietojasi palveluntarjoajillemme, kuten IT-palveluntarjoajamme tiedon varastointia ja toimintojen hallintaa varten, markkinointityökalujen, rekrytointityökalujen ja rekrytointitestien toimittajille.
  • Viranomaiset – Kansallisen tai kansainvälisen lainsäädännön niin vaatiessa saatamme joutua jakamaan henkilötietojasi viranomaisille, kuten Verohallinto tai Kansaneläkelaitos (Kela), eläkevakuutusyhtiöt, Mirgi (Maahanmuuttovirasto) , TE-toimistot (Työvoimatoimistot, TE-palvelut).
  • Asiakkaat – Jos haet työpaikkaa JP työnvuokrauksen kautta ja etenet rekrytointiprosessissa, esitämme tietosi asiakkaallemme prosessin lopussa. Rekrytoiva asiakas on vastuussa siitä, miten hän käsittelee vastaanottamiaan tietoja. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten asiakkaamme käsittelevät henkilötietojasi, suosittelemme kääntymään suoraan heidän puoleen, ja JP työnvuokraus auttaa mielellään yhteydenotossa.

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, mille ulkopuolisille tahoille jaamme henkilötietojasi.

KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ JA MUITA SEURANTA TEKNIIKOITA?

Lyhyesti:  Saatamme käyttää evästeitä ja muita seuranta tekniikoita tietojesi keräämiseen ja tallentamiseen.

Saatamme käyttää evästeitä ja vastaavia seuranta tekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, kuinka käytämme tällaisia ​​teknologioita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on esitetty evästekäytännössämme: JP Evästekäytäntö

SIIRETÄÄNKÖ TIETOJASI KANSAINVÄLISESTI?     

Lyhyesti:  Saatamme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa kuin omassa maassasi.

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa Jos käytät verkkosivustoamme Suomen ulkopuolelta, ota huomioon, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä tiloissamme sekä ne kolmannet osapuolet, joiden kanssa voimme jakaa henkilötietojasi (ks. ” JAAMMEKO TIETOSI KENENKÄÄN KANSSA? ” yllä), Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), näissä maissa ei välttämättä ole tietosuojalakeja tai muita vastaavia lakeja yhtä kattavasti kuin maassasi. Ryhdymme kuitenkin kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavan lain mukaisesti.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Lyhyesti:  Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi, ellei laki toisin edellytä.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muut lakivaatimukset) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. 

Kun meillä ei ole jatkuvaa oikeutettua liiketoimintatarvetta henkilötietojesi käsittelyyn, joko poistamme tai anonymisoimme tällaiset tiedot tai, jos tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi koska henkilötietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoon), säilytämme turvallisesti henkilötietosi ja eristämme ne kaikesta jatkokäsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

MITEN PIDÄMME TIETOSI TURVASSA?

Lyhyesti:  Pyrimme suojaamaan henkilötietojasi organisatoristen ja teknisten turvatoimien avulla.

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimenpiteet, jotka on suunniteltu suojelemaan kaikkien käsittelemiämme henkilötietoja turvallisesti. Huolimatta turvatoimistamme ja ponnisteluistamme tietojesi turvaamiseksi, minkään Internetin kautta tapahtuvan sähköisen tiedonsiirron tai tiedontallennustekniikan ei nähdä olevan 100-prosenttisesti turvallista tai taattua, joten emme voi luvata tai taata, että hakkerit, verkkorikolliset tai muut luvattomat kolmannet osapuolet eivät pysty tuhoamaan tietoturvaamme ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi, henkilötietojen siirtäminen verkkosivustollemme ja sivustoltamme on omalla vastuullasi. Sinun tulee käyttää verkkosivustoa vain suojatussa ympäristössä.

Rekisteriin tallennetut henkilötiedot kerätään JP työnvuokraus Oy:n tietokantoihin. Rekisteri koostuu sekä manuaalisesta että tietokonepohjaisesta rekisteristä. Rekisterillä ei ole yhteyttä muihin henkilörekistereihin. Tietokonepohjaista rekisteriä käytetään verkkoympäristössä. Rekisteriin tallennetut henkilötiedot kerätään yleisiin tietokantoihin, jotka on suojattu palomuureilla ja muilla asianmukaisilla teknisillä keinoilla. Tietokoneet, joilla tietoja käsitellään, on suojattu salasanalla. Rekisteriä käytetään JP työnvuokraus Oy:n määrittelemien henkilöiden henkilökohtaisilla käyttöoikeuksilla, jotka on määritelty eri tasoilla työntekijän työtehtävien mukaan. 

Yksityisyys on JP työnvuokraus Oy:lle ykkösprioriteetti, ja teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että käyttäjien henkilötietoja käsitellään mahdollisimman huolellisesti. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että käyttäjien ja muiden henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän yksityisyyskäytännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Tietojen siirtämiseen Internetin ja mobiiliverkon kautta liittyy kuitenkin aina riski, joten kaikki siirrot ovat omalla vastuullasi. On tärkeää, että käyttäjät ovat myös vastuussa tietojensa turvallisuudesta. 

Rekisterin tietoihin pääsevät tarvittaessa käsiksi JP työnvuokrauksen käyttötuki ja ohjelmoijat, joilla on oltava pääsy tietoihin teknisen tuen ja vianetsinnän vuoksi.

Tietoa toiminnoista, joita käyttäjät suorittavat järjestelmässä, tallennetaan järjestelmän lokeihin. Näistä tärkeimmät ovat sisään- ja uloskirjautuminen sekä muutosloki, joka sisältää kaikki tietoihin tehdyt muutokset ja muutoksen tarkan päivämäärän ja kellonajan sekä toteuttajan.

JP työnvuokraus Oy vaatii riittävää tietosuojaa ja sitoutumista olemaan käyttämättä rekisteritietoja järjestelmän ylläpitoon ja huoltoon osallistuvilta palveluntarjoajilta.

KERÄÄMMEKÖ TIETOJA ALAIKÄISILTA?

Lyhyesti:   Emme tietoisesti kerää tietoja tai markkinoi alle 15-vuotiaille lapsille.

Emme tietoisesti pyydä tietoja tai markkinoi alle 15-vuotiaille lapsille. Käyttämällä verkkosivustoa vakuutat olevasi vähintään 15-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja suostut tällaisen alaikäisen huollettavan verkkosivuston käyttöön. Jos saamme tietää, että henkilötietoja on kerätty alle 15-vuotiailta käyttäjiltä, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme kyseiset tiedot viipymättä arkistoistamme. Jos saat tietoosi tietoja, joita olemme saaneet alle 15-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@jptyot.fi .

MITÄ YKSITYISYYDEN SUOJAN OIKEUTESI OVAT?

Lyhyesti:   Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), sinulla on oikeuksia, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja niiden hallintaan. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa henkilötietojasi milloin tahansa.

Yksityishenkilöiden henkilötietojen käsittelyn perusteet EU:ssa, Isossa-Britanniassa tai ETA:ssa.

Käytämme henkilötietojasi vain niihin tarkoituksiin, joita varten keräämme, kuten alla ja OSIOSSA 2: MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI kuvataan . Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi ilman sinun tietämystäsi tai suostumustasi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Käsittelyn tarkoitus (tarkoitukset).Käsittelyn oikeusperusta
Lähetämme sinulle markkinointitietoja, uutiskirjeitä ja muita myynninedistämistoimia, mukaan lukien suoramainontiaJos olet antanut sähköpostiosoitteesi yrityksemme yhteydenotto-, tarjouspyynnön tai työhakemuksen yhteydessä, jossa et ole vastustanut yhteystietojesi käyttöä alun perin tai vastauksena viestiin kieltänyt palvelujemme suoramarkkinointia kohtuullisessa ajassa, tai olet Muuten antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointia varten – voit peruuttaa suoramarkkinointi oikeuden milloin tahansa. Tietojesi käsittely on tällöin tarpeen oikeutettujen etujen mukaisesti palveluidemme ja liiketoimintamme edistämiseksi (tai kolmannen osapuolen liiketoimintaa) edellyttäen, että sinun etusi ja oikeutesi eivät syrjäytä näitä etuja.
Parantaaksemme palveluitamme, markkinatutkimus- tai data-analytiikkaa vartenKäsittely on tarpeen liiketoimintamme tukemiseksi oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen) edellyttäen, että edut ja oikeutesi eivät syrjäytä tällaisia ​​etuja. Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointia varten – jonka voit kieltää yhteydenotolla tietosuojavastaavallemme milloin tahansa.
Petosten tai muun laittoman toiminnan estämiseen ja havaitsemiseen Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteita, jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn näitä tarkoituksia varten – jonka voit peruuttaa milloin tahansa.
Hallitsemaan suhdettamme kanssasiHenkilötietojesi käsittely on tarpeen sopimuksemme täytäntöönpanemiseksi tai sopimuksen tekemiseksi kanssasi. Käsittely on tarpeen liiketoiminnassamme oikeutettujen etujemme tukemiseksi (tai kolmannen osapuolen etujen) edellyttäen, että etusi ja oikeutesi eivät syrjäytä tällaisia ​​etuja kun olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointia varten – voit peruuttaa suoramarkkinointiluvan milloin tahansa.

Saatamme myöhemmin todeta, että jokin muu välttämätön tarkoitus on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat saada tietoa siitä, miten käsittely uuteen tarkoitukseen sopii yhteen alkuperäisen tarkoituksemme kanssa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@jptyot.fi .

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi johonkin asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja annamme selvityksen oikeusperusteesta, jonka perusteella voimme tehdä niin.

EU:ssa, Isossa-Britanniassa tai ETA:ssa oleviin henkilöihin liittyvien käyttötietojen käsittelyn peruste.

Käsittelyn tarkoitus (tarkoitukset).Käsittelyn oikeusperusta
Palvelun parantamiseksi, kokemuksesi mukauttamiseksi Palvelussa tai tietyn sinulle merkityksellisen sisällön tarjoamiseksi, ottaaksemme sinuun yhteyttä liittyen Palvelun käyttöön ja harkintamme mukaan Palvelun tai siihen liittyvien ehtojen tai käytäntöjen muutoksiin liittyen Sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, mukaan lukien auttamaan meitä ymmärtämään, kuinka Palvelussamme navigoidaan ja sitä käytetäänKäsittely on tarpeen liiketoimintamme oikeutettujen etujemme tukemiseksi (tai kolmannen osapuolen) edellyttäen, että edut ja oikeutesi eivät syrjäytä näitä etuja, jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn suoramarkkinointia varten – jonka sinä voi peruuttaa milloin tahansa.  

Mitä lisäoikeuksia sinulla on, jos olet EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai ETA:ssa?

Jos asut EU:ssa, Isossa-Britanniassa tai ETA maissa, sinulla on useita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia sovellettavien tietosuoja ja yksityisyyslakien mukaisesti, joihin voi kohdistua tiettyjä rajoituksia. Henkilötietojesi käsittelyn perusteiden ja asuinmaasi mukaan oikeudet, jotka sinulla on henkilötietoihisi liittyen, voivat vaihdella. Pyrimme vastaamaan kaikkiin päteviin pyyntöihin kuukauden kuluessa, ellei pyyntö ole monimutkainen tai olet esittänyt toistuvia pyyntöjä, jolloin pyrimme vastaamaan kolmen kuukauden kuluessa. Ilmoitamme sinulle tällaisesta vastauksen toimituksen jatkoajasta kuukauden kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta sekä viivästymisen syyt. Sinulta ei peritä maksua oikeuksiesi käyttämisestä, ellei pyyntösi ole selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen, jolloin veloitamme olosuhteisiin nähden kohtuullisen maksun tai kieltäydymme toimimasta pyynnön mukaisesti. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä kohdassa 13. mainittujen yhteystietojen avulla.. Voimme pyytää henkilöllisyystodistusta pyyntösi vahvistamiseksi.

Sinun oikeutesiMitä tämä tarkoittaa
Oikeus peruuttaa suostumusJos käsittelemme henkilötietojasi laillisen suostumuksen perusteella, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan mitätöi mitään käsittelyä, jota suoritimme ennen suostumuksesi perusteella tapahtuvaa peruutusta. 
KäyttöoikeusVoit pyytää meitä vahvistamaan, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja pyytää kopion näistä henkilötiedoista. Voit myös pyytää, että annamme lisätietoja, mukaan lukien mitä henkilötietoja meillä on ja miksi meillä on niitä, kenelle luovutamme ne (mukaan lukien mahdolliset kansainväliset siirrot ETA maiden ulkopuolelle), kuinka kauan säilytämme niitä, mitä oikeuksia sinulla on, miten voit voi tehdä valituksen valvontaviranomaiselle, mistä olemme saaneet henkilötietosi ja olemmeko tehneet automaattista päätöksentekoa alla tarkemmin kuvatulla tavalla. 
Oikeus oikaisuunSinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinusta hallussamme olevat henkilötiedoissa olevat epätarkkuudet ja täydennämme kaikki henkilötiedot, jos ne ovat puutteellisia. 
Oikeus poistoon (“oikeus tulla unohdetuksi”)Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tietyissä olosuhteissa, mukaan lukien: henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; peruutat suostumuksesi (jos käsittely perustui suostumukseen); vastustat käsittelyä, eikä meillä ole pakottavia laillisia syitä, jotka oikeuttaisivat käsittelemään henkilötietoja (katso Oikeus vastustaa alla); Henkilötietoja on käsitelty laittomasti; tai lakisääteisien velvoitteiden täyttämiseen.Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta, jos esimerkiksi käsittely on tarpeen: Lakivelvollisuuden noudattamiseksi; tai Oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteamiseen tai puolustamiseen. 
Oikeus käsittelyn rajoittamiseenVoit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä (eli säilyttämään, mutta olemaan käyttämättä), jos:Henkilötietojen paikkansapitävyys on kiistetty;Käsittely on laitonta, mutta et halua, että niitä poistetaan;Me emme enää tarvitse henkilötietojasi, mutta tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteamiseen tai puolustamiseen; tai Olet vastustanut käsittelyä ja meidän laillisten perusteidemme varmistus on vireillä. Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttöä: Jos meillä on siihen suostumuksesi; oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen; jonkun toisen oikeuksien suojaamiseksi; tai tärkeän yleisen edun vuoksi. 
Oikeus tietojen siirrettävyyteenJos olet toimittanut meille henkilötietoja, sinulla on oikeus saada kyseiset henkilötiedot takaisin jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja saada kyseiset tiedot siirretyksi kolmannelle rekisterinpitäjä osapuolelle esteettä, mutta joka tapauksessa vain, jos:Käsittely suoritetaan automaattisella tavalla; ja Käsittely perustuu suostumukseesi tai kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseen
Oikeus vastustaaSinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä niissä tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme perusteella. Tällaisessa tapauksessa meidän on lopetettava henkilötietojesi käsittely, ellemme pysty osoittamaan pakottavia oikeutettuja etujasi, jotka syrjäyttävät etumme. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. 
Automatisoitu päätöksentekoSinulla on oikeus olla joutumatta yksinomaan automatisoituun käsittelyyn, mukaan lukien profilointiin, perustuviin päätöksiin, joilla on sinuun kohdistuvia oikeusvaikutuksia tai jotka vastaavalla tavalla vaikuttavat sinuun merkittävästi muualla kuin siinä, missä päätös on: Tarpeellisuuteen sopimuksen tekemiseksi tai sopimuksen täyttämiseksi kanssasi (esim. Vakuutus käytäntö); nimenomaisen suostumuksesi perusteella – jonka voit peruuttaa milloin tahansa; tai EU:n tai jäsenvaltion lainsäädännön sallimana. Jos teemme päätöksen yksinomaan automatisoidun päätöksenteon perusteella, sinulla on aina oikeus saada joku henkilö tarkastelemaan päätöstä, jotta voit riitauttaa sen ja esittää näkemyksesi ja olosuhteet eteenpäin.
Oikeus valittaaJos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käyttöön tai vastaukseemme pyyntöösi käyttää oikeuksiasi, sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle.

Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn, joka suoritetaan muilla laillisilla käsittelyperusteilla kuin suostumuksella.

Jos asut ETA:ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .

Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat saatavilla täältä: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .

Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletuksena. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, tämä voi vaikuttaa tiettyihin verkkosivustomme ominaisuuksiin tai palveluihin. Voit kieltäytyä mainostajien kiinnostukseen perustuvasta mainonnasta verkkosivustollamme osoitteessa http://www.aboutads.info/choices/ . Lisätietoja on evästekäytännössämme: JP Evästekäytäntö

SEURANNAN ESTOJEN (DO NOT-TRACK OMINAISUUKSIEN) SÄÄTÄMINEN

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (“DNT”) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittamaan tietosuoja-asetuksistasi, ettei online-selaustoimintojasi koskevia tietoja valvota ja kerätä. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä teknologiastandardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisenaan emme tällä hetkellä vastaa DNT-selaimen signaaleihin tai muihin mekanismeihin, jotka ilmoittavat automaattisesti valinnastasi olla jäljittämättä sinua verkossa. Jos online-seurantastandardi otetaan käyttöön, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän yksityisyyskäytännön tarkistetussa versiossa. 

TEEMMEKÖ PÄIVITYKSIÄ TÄHÄN ILMOITUKSEEN?     

Lyhyesti:  Kyllä, päivitämme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan noudattaaksemme asiaankuuluvia lakeja.

Saatamme päivittää tätä tietosuojan käytäntöä ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä “Päivitetty” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on saatavilla. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä ilmoituksen sinulle suoraan. Kehotamme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön usein saadaksesi tietoa siitä, kuinka suojaamme tietojasi.

MITEN VOI OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ TÄSTÄ ILMOITUKSESTA?     

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tähän ilmoitukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme sähköpostitse osoitteeseen j.patel@jptyot.fi , puhelimitse numeroon +358 452613241 tai postitse osoitteeseen:

JP työnvuokraus Oy

Lauttasaarentie 5 bd 32

Helsinki 00200

Suomi

MITEN VOIT TARKISTAA, PÄIVITTÄÄ TAI POISTAA SINUSTA KERÄÄMIÄMME TIETOJA?     

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä sinulta keräämiimme henkilötietoihin, muuttaa niitä tai poistaa ne tietyissä olosuhteissa. Jos haluat pyytää henkilötietojesi tarkistamista, päivittämistä tai poistamista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: privacy@jptyot.fi .

REKISTERISELOSTE JP TYÖNVUOKRAUS OY:N ALIHANKINNASTA POSTIN- JA SANOMALEHTI JAKELU PALVELUJEN VASTAANOTTAJILLE 

JP työnvuokraus Oy toimii alihankkijana, vuokratyöntekijöiden toimittajana muilla posti-, jakelu- ja kuriiripalvelualalla toimivalle postilain mukaista postipalvelua tarjoavalle yritykselle, joka ylläpitää postin vastaanottajien osoitetietojärjestelmää postipalvelun tarjoamiseksi. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, kuinka JP työnvuokraus Oy käsittelee jakelutoiminnassaan toimeksisaajalta postilain mukaisesti saamiaan henkilötietoja.

1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvatun käsittelyn rekisterinpitäjä on:

JP työnvuokraus Oy

Jignesh Patel

Lauttasaarentie 5b D 32

0200 Helsinki

Tämän tietosuojaselosteen tai muiden henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy@jptyot.fi  

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusta

Postilain perusteella Postilta saatuja ja osoitetietojärjestelmäämme tallennettuja henkilötietoja käytetään postilain mukaiseen postitoimintaan, esimerkiksi lähetysten käsittelyyn ja jakeluun niiden vastaanottajille. Osoitetietojärjestelmän ylläpito perustuu postilain 38 §:ään ja käsittely perustuu postilain säännöksiin, esimerkiksi henkilötietojen käsittely on tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.

3. Rekisterin tietosisältö ja tietolähteet

– Sukunimi

– Etunimet

– Katuosoite, postinumero, postitoimisto

– Voimassaoloajat

Jakelun muutostilaukset

– Sukunimi

– Etunimet

– Katuosoite, postinumero, postitoimisto

– Muutoksen voimassaoloajat

Kuljetuspalvelun vastaanottaja voi olla joko luonnollinen henkilö tai yritys.

Muilla posti-, jakelu- ja kuriiripalvelualoilla toimivan, postilain mukaisia ​​postipalveluja tarjoavan yrityksen alihankkijana ja vuokratyöntekijöiden välittäjänä saamme urakoitsijalta osoitetietojärjestelmämme henkilötietoja Postilain 38 §:n perusteella. Laki perustuu postiosoitejärjestelmään, Väestörekisterikeskuksen ja kuntien antamiin tietoihin.

4. Tietojen säilytysaika

Noudatamme lakisääteisiä henkilötietojen säilytysaikoja. Osoitetietojärjestelmän sisältämiä vastaanottajan historiallisia tietoja ei tallenneta, vaan käsittelemme vain viimeisimmät urakoitsijalta saamamme tiedot.

5. Tiedonsiirrot ja tietojen paljastaminen

Emme siirrä tai luovuta rekisterissä olevia henkilötietoja kolmansille osapuolille paitsi tässä osiossa mainituissa olosuhteissa.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lain edellyttämän vaatimuksen perusteella.

Käytämme alihankkijoita (kuten lähetysten käsittelyyn ja jakeluun käytettäviä alihankkijoita ja IT-palveluntarjoajia), joille voimme siirtää rekisterissä olevia henkilötietoja siinä laajuudessa, kuin se on tarpeen alihankkijan tehtävien suorittamiseksi. Näissä tapauksissa olemme tehneet sopimuksen varmistaaksemme, että alihankkija käsittelee henkilötietojasi sovellettavien tietosuojalakien ja -ohjeiden mukaisesti.

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirto on kuitenkin tarpeen palveluidemme teknisen toteuttamisen vuoksi, varmistamme, että henkilötietosi on asianmukaisesti suojattu sopimusjärjestelyin ja muilla tietosuojalainsäädännön mukaisilla tarvittavilla suojatoimilla.

6. Rekisterin suojausperiaatteet

Henkilötiedot tallennetaan palvelimelle, joka on suojattu palomuureilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Pääsy rekisteriin on rajoitettu hakemustasolle tai vain tietoja tarvitseville henkilöille. Tarvittaessa tiedot käsitellään manuaalisesti erillisellä palomuurilla suojatulla koneella, jonka tiedot on salattu.

Tiedonsiirto on aina salattu ja siirron aikana tarvittavien palvelimien kulunvalvonta suoritetaan käyttäjätunnus-salasana -menettelyllä tai julkiseen avaimeen perustuvalla menettelyllä.

7. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus henkilötietojensa käsittelystä, tarkastaa omat henkilötietonsa ja pyytää virheellisten tietojen oikaisemista tai täydentämistä sekä tarvittaessa lisätietoja.

Jos laissa säädetyt ehdot täyttyvät, rekisteröity voi pyytää henkilötietojensa poistamista, rajoittamista tai siirtämistä. Siltä osin kuin käsittely perustuu suostumukseen, suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa, sanotun kuitenkaan rajoittamatta ennen peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuutta.

Rekisteröidyn pyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti, eivätkä kaikki oikeudet välttämättä ole rekisteröidyllä kaikissa olosuhteissa.

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle viranomaiselle, jos hän katsoo, että hänen henkilötietojaan on käsitelty tämän käytännön tai tietosuojalain vastaisesti. Valvontaviraston yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.tietosuoja.fi.

English English Finnish Finnish