Hyvän työhakemuksen resepti – vakuuta osaamisellasi

Työnhaun tärkeimmät asiakirjat ovat ansioluettelo ja itse työhakemus, tai toiselta nimeltään hakemuskirje. Ansioluettelon rooli on merkittävä, sillä se kertoo hakijan osaamisen ja taustan, mutta työhakemus korostaa minkä takia juuri kyseinen hakija sopii juuri kyseiseen työhön. Työhakemuksen tarkoitus on siis perustella hakijan sopivuutta tiettyyn työhön. Hyvin tehty työhakemus houkuttelee rekrytoijaa tutustumaan työntekijään tarkemmin, ja se voi toimia ratkaisevana tekijänä rekrytoinnissa. Näistä syistä johtuen on tärkeää, että työhakemus on koostettu selkeästi, ja siinä tuodaan oikeat asiat esille. Katso vinkit alta!


1. Perustele miksi juuri sinä.

Pyri työhakemuksessasi liittämään kokemuksesi ja osaamisesi hakemaasi työpaikkaan ja sen vaatimuksiin. Etsi yhteyksiä työtehtävien ja oman osaamisesi välillä ja perustele niitä hyödyntäen, miksi juuri sinä sopisit kyseiseen työhön.


2. Kerro motivaatiostasi ja osoita innokkuutesi

Kerro, miksi haluaisit tehdä kyseistä työtä, ja mikä motivoi sinua työpaikalla. Voit kertoa omista työskentelytavoistasi ja suunnitelmistasi työn suhteen.


3. Ole konkreettinen

Kerro käytännön esimerkkejä siitä, minkä takia sopisit hyvin kyseiseen tehtävään. Anna esimerkkejä edellisissä työpaikoissa oppimmistasi taidoista.


4. Pidä hakemus tiiviinä ja informatiivisena

Älä jaarittele liikaa, vaan pidä hakemus tiiviinä. Sopiva pituus hakemukselle on yksi sivu.


5. Mieti mieleenpainuva aloitus ja lopetus

Aloita nasevasti ja kerro heti alussa miksi juuri sinä olisit sopiva työhön. Mieti lisäksi tiivistävä lause loppuun, ja kerro, että odotat innolla yhteydenottoa.


Työhakemukseen panostaminen on loistava mahdollisuus tehdä hyvä ensivaikutelma. Kun näet vaivaa työhakemuksen eteen, niin voit olla yhden askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa.

fiFinnish

Hyvät Asiakkaamme,

Tervetuloa uudistetulle kotisivullemme www.jptyot.fi Kirjoitamme teille tiedottaaksemme tärkeistä muutoksista, joita olemme tehneet verkkosivustomme tietosuojakäytäntöön yhdessä sivustouudistuksemme kanssa, parantaaksemme verkkokokemustanne ja vahvistaaksemme sitoutumisemme henkilötietojen suojaamiseen.

Me JP työnvuokrauksella ymmärrämme yksityisyytesi merkityksen ja olemme omistautuneet säilyttämään luottamuksen, jonka annatte meille verkkosivustomme ja palvelujemme käytön yhteydessä. Tietosuojasäädösten ja teknologian edistymisen myötä uskomme, että on tärkeää pitää teidät ajan tasalla siitä, miten keräämme, käytämme ja suojelemme tietojasi.

Tärkeimmät muutokset Tietosuojakäytännöissämme:

  1. Läpinäkyvyys: Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöämme tarjotaksemme entistä yksityiskohtaisempaa ja läpinäkyvämpää tietoa keräämistämme tietotyypeistä, niiden käytöstä sekä oikeudellisista perusteista tietojesi käsittelylle.

  2. Tietojen Käyttö: selvennämme miten käytämme tietojasi parantaaksemme palvelujamme ja viestintäämme.

  3. Oikeutesi: Olemme sisällyttäneet tietoa oikeuksistasi tietosuojalainsäädännön puitteissa, mukaan lukien oikeus tietojen saantiin, korjaukseen ja poistoon. Sitoudumme helpottamaan näiden oikeuksien käyttämistä.

  4. Kolmannet osapuolet: Olemme päivittäneet tietoja käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluista ja yhteistyökumppaneistamme. Näin varmistamme, että ymmärrätte heidän roolinsa ja miten tietojasi käsitellään yhdessä palvelujemme tuottamisen yhteydessä.

  5. Turvallisuustoimenpiteet: Tutustu turvallisuustoimenpiteisiimme, joilla suojaamme tietojasi ja varmistamme korkeimman tason suojauksen luvattomalta pääsyltä.

Kannustamme teitä tutustumaan päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme saadaksenne tarkemman käsityksen näistä muutoksista. Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä tunnustatte ja hyväksytte nämä päivitetyt ehdot. Mikäli teillä on kysyttävää tai huolenaiheita näistä muutoksista tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, älkää epäröikö ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa privacy@jptyot.fi.

Syksyisin yhteistyöterveisin,

JP työnvuokraus