MEISTÄ

JP Työnvuokraus tekee kiireisistä rekrytoijista onnistuneita, tarjoten laadukasta työvoimaa joustavasti ja nopeasti ympäri Suomen. Yli 20 vuoden kokemus alalta sekä yli 25000 onnistunutta rekrytointitoimeksiantoa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti vahvistavat osaamisemme

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen suurin etu on sen joustavuudessa ja siinä, että asiakasyritys saa työlleen osaavan tekijän ripeästi. Asiakasyritys voi arvioida työvoiman sopivuutta ja päättää mahdollisesta pidempiaikaisesta palkkaamisesta kokemuksen kautta.

Me tarjoamme aidosti välittävää henkilöstöpalvelua kansainvälisesti

Suorarekrytoinnissa hyödynnämme kansainvälistä osaamista ja teemme yhteistyötä sisaryrityksemme The Star Acrossin kanssa.

Sisaryrityksellämme on toimistot Ahmedabadissa, Mumbaissa, Bengalurussa ja Torontossa. Tarjoamme kansainvälistä työvoimaa samalla varmistaen työntekijöiden osaamisen, pätevyyden ja ammattitaidon. Lisäksi tuemme työntekijöitä uudelleensijoittumisen ja kotoutumisprosessin aikana avustamalla käytännön asioissa.

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan, työntekijöidemme hyvinvointiin ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Kansainvälisen rekrytoinnin osaamisemme ja laadukkaiden henkilöstö ratkaisujemme avulla edesautamme monimuotoisuutta, edistämme työpaikkojen luomista ja taloudellista kehitystä. Relokaatio -palvelumme pyrkii kotouttamaan Suomeen muuttavat työntekijät mahdollisimman sujuvasti. Olemme omistautuneita tekemään positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Tehtävä

Missiomme on tarjota joustavia henkilöstöratkaisuja kaikille toimialoille QQ prosessimme mukaisesti.

Tarkoitus

Haluamme olla johtava, joustava ja nopea kansainvälinen henkilöstöpalveluyritys ja luotettu kumppani.

Tarina

Meillä on yli 20 vuoden menestyksekäs kokemus henkilöstöjohtamisesta, henkilöstöhallinnosta, rekrytoinneista, vuokratyön välityksestä, ja myynnistä kansainvälisesti.

6. askeleen QQ-Rekrytointi Prosessi

6. askeleen QQ-Rekrytointi Prosessi

JP 6QQ metodilla, quality & quantity löydämme parhaat talentit

Tarvekartoitus ja markkinointi materiaalit

1Q

HR-kantojen poiminnat, markkinointi

2Q

CV shortlistaus

3Q

Esihaastattelu, relookaatio keskustelu

4Q

Tekninen haastattelu, ja taustojen tarkistus

5Q

Parhaat CV:t toimeksiantajan prosessiin

6Q

Meillä on ylpeä asema Suomen työmarkkinoilla, ja yhteistyömme ulottuu sekä kansainvälisiin konserneihin että paikallisiin yrityksiin. Asiakaskuntamme kattaa laajan kirjon suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden ansiosta työntekijöillämme avautuu monipuolisia ja kiinnostavia urapolkuja.

Toimimme valtakunnallisesti aina eteläisen Suomen kaupungeista pohjoisten tunturien rinteille. Olemme perehtyneet eri alueiden tarpeisiin sekä suomalaisen työmarkkinan moninaisiin mahdollisuuksiin. Kansainvälinen taustamme mahdollistaa laajan globaalin yhteistyön.

Vaikka työmarkkinat ovat murroksessa, vankka osaamisemme eri toimialoilla on vakaalla pohjalla. Tavoitteenamme on vastata asiakasyritystemme tarpeisiin tehokkaasti ja samalla avata uusia työmahdollisuuksia kaikille – jo tänään.

Toimialat

Lue lisää toimialan töistä ja yhteistyön esimerkeistä klikkaamalla kuvapainiketta

RAKENNUSALA

SIIVOUS JA KUNNOSSAPITO

AUTOTEOLLISUUS

HOITOALA

METALLI TEOLLISUUS

MUU TEKNOLOGIA
JA TEOLLISUUS

MYYNTI JA MARKKINOINTI

KEIKKATYÖ

IT

VARASTOTYÖ

LOGISTIIKKA

HOTELLI- JA
RAVINTOLA-ALA

Toimialat

Lue lisää toimialan töistä ja yhteistyön esimerkeistä klikkaamalla kuvapainiketta

RAKENNUSALA

SIIVOUS JA KUNNOSSAPITO

AUTOTEOLLISUUS

HOITOALA

METALLI TEOLLISUUS

MUU TEKNOLOGIA
JA TEOLLISUUS

MYYNTI JA MARKKINOINTI

KEIKKATYÖ

IT

VARASTOTYÖ

LOGISTIIKKA

HOTELLI- JA
RAVINTOLA-ALA

Blogista

HR managers join hands with job applicants, accept proposals and agree to work
Työnhaku

Hyvän työhakemuksen resepti – vakuuta osaamisellasi

Työnhaun tärkeimmät asiakirjat ovat ansioluettelo ja itse työhakemus, tai toiselta nimeltään hakemuskirje. Ansioluettelon rooli on merkittävä, sillä se kertoo hakijan osaamisen ja taustan, mutta työhakemus

fiFinnish

Hyvät Asiakkaamme,

Tervetuloa uudistetulle kotisivullemme www.jptyot.fi Kirjoitamme teille tiedottaaksemme tärkeistä muutoksista, joita olemme tehneet verkkosivustomme tietosuojakäytäntöön yhdessä sivustouudistuksemme kanssa, parantaaksemme verkkokokemustanne ja vahvistaaksemme sitoutumisemme henkilötietojen suojaamiseen.

Me JP työnvuokrauksella ymmärrämme yksityisyytesi merkityksen ja olemme omistautuneet säilyttämään luottamuksen, jonka annatte meille verkkosivustomme ja palvelujemme käytön yhteydessä. Tietosuojasäädösten ja teknologian edistymisen myötä uskomme, että on tärkeää pitää teidät ajan tasalla siitä, miten keräämme, käytämme ja suojelemme tietojasi.

Tärkeimmät muutokset Tietosuojakäytännöissämme:

  1. Läpinäkyvyys: Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöämme tarjotaksemme entistä yksityiskohtaisempaa ja läpinäkyvämpää tietoa keräämistämme tietotyypeistä, niiden käytöstä sekä oikeudellisista perusteista tietojesi käsittelylle.

  2. Tietojen Käyttö: selvennämme miten käytämme tietojasi parantaaksemme palvelujamme ja viestintäämme.

  3. Oikeutesi: Olemme sisällyttäneet tietoa oikeuksistasi tietosuojalainsäädännön puitteissa, mukaan lukien oikeus tietojen saantiin, korjaukseen ja poistoon. Sitoudumme helpottamaan näiden oikeuksien käyttämistä.

  4. Kolmannet osapuolet: Olemme päivittäneet tietoja käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluista ja yhteistyökumppaneistamme. Näin varmistamme, että ymmärrätte heidän roolinsa ja miten tietojasi käsitellään yhdessä palvelujemme tuottamisen yhteydessä.

  5. Turvallisuustoimenpiteet: Tutustu turvallisuustoimenpiteisiimme, joilla suojaamme tietojasi ja varmistamme korkeimman tason suojauksen luvattomalta pääsyltä.

Kannustamme teitä tutustumaan päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme saadaksenne tarkemman käsityksen näistä muutoksista. Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä tunnustatte ja hyväksytte nämä päivitetyt ehdot. Mikäli teillä on kysyttävää tai huolenaiheita näistä muutoksista tai siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, älkää epäröikö ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa privacy@jptyot.fi.

Syksyisin yhteistyöterveisin,

JP työnvuokraus