Tule mukaan JP työnvuokrauksen tiimiin missä urasi kukoistaa

Etsitkö innostavaa uutta työmahdollisuutta, työyhteistössä jossa arvostetaan taitojasi ja tarjotaan tukeva työympäristö? Älä enää etsi, sillä JP työnvuokraus on juuri se paikka. Olemme paljon enemmän kuin pelkkä henkilöstöpalveluyritys; olemme yhteisö, jossa annetaan työntekijöille voimaa menestyä ja kasvaa. Tutustutaan erään tiimin jäsenemme matkaan, Bhoomika Gusaihin, joka löysi täydellisen paikkansa kanssamme.


Muutosmatkalla huipulle

Viime kesänä Helsinkiin muuttaessani aloitin työn siivoojana Scandic-hotellissa. Vaikka kokemus oli arvokas, työn fyysisesti vaativa luonne sai minut tutkimaan muita mahdollisuuksia. Onneksi eräs Gujarati-yhteisön jäsen esitteli minut JP työnvuokrauksen toimitusjohtajalle. Jo ensimmäisestä kohtaamisestamme lähtien hänen jatkuva tukensa ja ohjauksensa olivat aistittavissa, luoden lupaavan pohjan tulevalle matkalle.

Bhoomika Gusai, Ravintola-alan ammattilainen, JP työnvuokraus Oy


Vaivaton hakuprosessi

Uuden työmahdollisuuden etsiminen Suomessa voi olla pelottavaa, mutta JP työnvuokrauksen hakuprosessi on vaivaton. Toimitin ansioluetteloni heille, ja muutaman päivän kuluttua sain kutsun haastatteluun. Olin iloinen tultuani valituksi heti ensimmäisessä haastattelussa. Yrityksen apu tarvittavien sertifikaattien, kuten alkoholi- ja hygieniapassin hankkimisessa kuvastaa heidän sitoutumistaan tiimin jäsenten tukemiseen. Näiden todistusten avulla siirryin sulavasti uuteen rooliini.


Odottamattomat ilonaiheet matkalla

Kokemukseni JP työnvuokrauksessa on ollut poikkeuksellisen positiivinen. Toimitusjohtajan henkilökohtainen osallistuminen ja tuki koko prosessin ajan vahvistivat tunnetta työpaikan arvostavasta kulttuurista ja päätöstäni liittyä JP työnvuokrauksen työyhteisöön.


Tehokkuutta ilman kompromisseja

Mietitkö kuinka paljon aikaa tämä muutos matka vie? Hakuprosessi JP työnvuokrauksella on huomattavan tehokas ja vie yleensä alle kuukauden alusta loppuun. Ymmärrämme aikasi ja urahaaveidesi tärkeyden.


Täyttymyksen löytäminen yllättävistä paikoista

Elämä yllättää usein meidät, eikä tarinani ole poikkeus. Vaikka en koskaan kuvitellut itseäni suomalaisessa ravintolassa työskentelemässä, suomalaisten kollegoideni tarjoama lämpö ja yhteishenki ovat olleet todella sydämellisiä. Heidän ystävällisyytensä ja kärsivällisyytensä eivät ole vain luoneet mukavaa työympäristöä, vaan myös todella rikastuttaneet elämääni.


JP työnvuokrauksen vahvuus

JP työnvuokrauksen vahvuus piilee tukijärjestelmässämme. Omistautunut HR-, ja tehokas palkanlaskentaosasto sekä sitoutunut ylin johto varmistavat, että jokainen tiimin jäsen tuntee itsensä arvostetuksi, tuetuksi ja voimaantuneeksi roolissaan. Emme ole vain kollegoita, olemme läheinen perhe, joka työskentelee yhdessä saavuttaakseen suurta yhdessä.
Oletko valmiina aloittamaan oman matkasi?

Jos etsit uraa, joka ylittää normaalin, JP työnvuokraus toivottaa sinut avosylin tervetulleeksi. Liity joukkoomme ja koe saumaton hakuprosessi, hoivaava työympäristö ja verkosto kollegoita, jotka muuttuvat toiseksi perheeksesi. Matkasi ammatilliseen huippuosaamiseen alkaa täältä. Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kanssamme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae joukkoomme jo tänään!

fiFinnish