YRITYKSILLE

JP työnvuokraus auttaa kiireisiä rekrytoijia palkkaamaan laadukasta työvoimaa nopeasti ja joustavasti koko Suomessa

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen suurin etu on sen joustavuudessa ja siinä, että yrityksenne saa osaavan työntekijän nopeasti palvelukseensa. Vuokratyöratkaisulla voitte arvioida työvoiman sopivuutta ja päättää mahdollisesta pidempiaikaisesta palkkaamisesta myöhemmin. Myös alihankinta voi olla yrityksellenne sopiva vaihtoehto, sillä se säästää monessa tapauksessa aikaa ja kuluja. Ota yhteyttä ja katsotaan juuri teille sopiva vaihtoehto!

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnissa hyödynnämme kansainvälistä osaamistamme. Verkostoomme hakeutuu jatkuvasti mm. Aasiasta ja Euroopasta tulleita opiskelijoita ja ammattilaisia, jotka etsivät ensimmäistä työpaikkaa tai ovat vaihtamassa toiseen työhön. Teemme sisaryrityksemme The Star Acrossin ja kansainvälisen verkostomme kanssa myös räätälöityjä toimeksiantoja ulkomailta. Sisaryrityksellämme on toimistot Ahmedabadissa, Mumbaissa, Bengalurussa ja Torontossa. Tarjoamme kansainvälistä työvoimaa varmistaen samalla työntekijöiden osaamisen, pätevyyden ja ammattitaidon.

Talent sourcing

Talent Sourcing – autamme löytämään parhaat kyvyt yrityksellesi. Laaja verkostomme ja räätälöity lähestymistapamme varmistavat, että ehdokkaat sopivat yrityskulttuuriisi. Edistyneen seulonnan ja proaktiivisen lähestymisen ansiosta säästät aikaa ja saat päteviä ehdokkaita nopeasti. Optimoi ajankäyttö ja kustannustehokkuus, ja varmista haun luottamuksellisuus. Ota yhteyttä ja löydä poikkeukselliset ammattilaiset!

Keikkatyö

Keikkatyö on joustava tapa ansaita lisätuloja sekä joustava ratkaisu myös yritysten tilapäisiin palvelutarpeisiin. Tarjoamme räätälöityjä keikkatyöratkaisuja eri aloille, kuten ravintola-, ja matkailualoille, kaupanalalle, logistiikka tehtäviin kuten varastotöihin tai jakeluun, siivoukseen ja puhtaanapitoon, rakennusalalle, sekä tapahtuma järjestelyyn. Meidän kauttamme löydät luotettavia ammattilaisia, jotka voivat auttaa täyttämään yrityksesi lyhytaikaiset palvelutarpeet. Voit hyödyntää joustavan keikkatyön tarjoamia mahdollisuuksia ja resursseja ilman pitkäaikaista sitoumusta. Ota yhteys ja varmista joustava ja tehokas palvelujen saatavuus yrityksellesi jo tänään!

Relokaatio

Relokaatio palvelumme auttaa työntekijöitä sopeutumaan kohdemaahan. Me ymmärrämme, että siirtyminen uuteen maahan voi olla työntekijälle stressaava ja kuormittava asia. Tämän takia tarjoamme kattavaa relokaatio -palvelua, jolla pyrimme tekemään muutosta mahdollisimman mutkattoman ja mukavan. Avustamme työntekijää käytännön asioissa, kuten lomakkeiden täyttämisessä ja lupien hakemisessa. Lisäksi panostamme työntekijän sosiaaliseen integroitumiseen.

Alihankinta / Ulkoistus

Alihankinta on tehokas ja joustava vaihtoehto vuokratyölle tai omalle henkilöstölle. Olemme luotettava alihankinta kumppani kun tarvitset lyhytaikaista työvoimaa tai erityisosaamista. Alihankinta tarjoaa skaalautuvuutta ja resurssien optimointia yrityksellesi. Hyödynnä ulkopuolisia resursseja ja asiantuntemusta parantaaksesi tuottavuutta ja kustannustehokkuutta. Alihankinta vapauttaa aikaasi ja voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin. Ota meihin yhteyttä ja saat luotettavan, ammattitaitoisen alihankinta kumppanin.

Meillä on

6. askeleen QQ-Rekrytointi Prosessi

6. askeleen QQ-Rekrytointi Prosessi

JP 6QQ metodilla, quality & quantity löydämme parhaat talentit

Tarvekartoitus ja markkinointi materiaalit

1Q

HR-kantojen poiminnat, markkinointi

2Q

CV shortlistaus

3Q

Esihaastattelu, relookaatio keskustelu

4Q

Tekninen haastattelu, ja taustojen tarkistus

5Q

Parhaat CV:t toimeksiantajan prosessiin

6Q

Me tarjoamme aidosti välittävää henkilöstöpalvelua Suomessa ja kansainvälisesti

Nykyään laadukkaan työvoiman löytäminen voi olla haastavaa, mutta me autamme teitä selättämään tämän haasteen. Meillä on yli 20 vuoden kokemus onnistuneista rekrytoinneista useille eri toimialoille ja tehtäviin. Kun tarvitaan osaavaa työvoimaa voimme varmasti auttaa teitä, nopeallakin aikataululla. Hoidamme puolestanne koko rekrytointiprosessin ja te voitte keskittää arvokkaat resurssit liiketoiminnan ydinosaamiseen.

Nopeus

Löydämme osaavat työntekijät tehokkaasti. Me hoidamme rekrytointiprosessin ja sinä voit keskittyä ydintoimintoihin.

Joustavuus

Tarjoamme työvoimaa joustavasti eri tarpeisiin. Voit arvioida työntekijöiden sopivuutta ja päättää pidempiaikaisesta palkkaamisesta myöhemmin.

Helppous

Tarjoamme osaavaa työvoimaa tehtävään kuin tehtävään helpoilla prosesseilla. Laajennamme jatkuvasti uusille toimialoille ja hoidamme rekrytointeja myös kansainvälisesti.

fiFinnish